Palautusoikeus / avokauppa / reklamaatiot


Parasta mahdollista turvallisuutta 30 päivän avokaupan avulla

Parhaan turvallisuuden yksityishenkilönä saat Svenska GummiHuset AB:n 30 päivän avokaupalla.
Palautukseen ei tarvitse syytä, mutta kuulemme mielellämme, mikä palautukseen johti, jotta voimme jatkuvasti parantaa toimintaamme. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme numerosta +46 771 977 977.

Tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja alkuperäisessä kunnossa. Käsittele tuotteita erityisen varoen, ennen kuin olet päättänyt, pidätkö ne. Koeasenna yksi pyöristä aina etuakseliin, ennen muiden asentamista. Jos ostat vain vanteita, suosittelemme irrallisen vanteen koeasentamista etuakseliin ennen kuin rengas asennetaan vanteen päälle.

Käsittelyssä tai asennuksessa mahdollisesti aiheutuvat tuotevahingot voivat johtaa hinnanvähennykseen tai siihen, että palautusta ei hyväksytä. Tuotteen arvo palautetaan asiakkaalle mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30 päivän kuluessa. Toimituskuluja ja asennuksesta tai purkamisesta aiheutuvia kuluja ei makseta takaisin.

1 vuoden takuu kaikille Svenska GummiHuset AB:n tuotteille
Myönnämme 1 vuoden takuun valikoimamme kaikille tuotteille koskien valmistusvirheitä. Vauriot, jotka johtuvat varomattomuudesta, sinkoutuvista kivistä, pysäköinnistä, matalasta ilmanpaineesta, asennuksen tai purkamisen aikaisista töistä tai tasapainotuksesta, eivät sisälly takuuseen. Suositellaan normaaleja hoito-ohjeita.

Reklamaatiot
Reklamaatioita koskevissa asioissa tulee aina ottaa yhteyttä Svenska GummiHusetin asiakaspalveluun. Tarjoamme tarvittaessa palautusrahtikirjan ja -pakkauksen. Svenska GummiHusetille tulee aina antaa mahdollisuus todeta valmistus- tai materiaalivirhe, ennen kuin korvaava tuote lähetetään. Muita kuluja, kuten esimerkiksi auton vuokraa, menetettyä aikaa ja muuta vastaavaa, ei korvata. Mahdolliset asennuskulut tulee todistaa kuitilla ja aina etukäteen hyväksyttää Svenska GummiHuset AB:lla. Jos reklamaatiota ei hyväksytä, aiheutuneet kuljetuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Pyörän epätasapaino
Pyörän epätasapainoa ei hyväksytä reklamaation aiheeksi. Ota tämäntapaisissa ongelmissa aina yhteyttä asiakaspalveluun. Mitään kuluja ei korvata, ennen kuin asiakaspalvelu on hyväksynyt kulut. Jos asiakaspalvelu hyväksyy epätasapainon korvauksen, asiakas itse maksaa kulut. Näyttämällä kuittia, jossa näkyy selkeästi päiväys, rekisterinumero, suoritettu työ, ALV sekä ALV-numero, asiakkaalle hyvitetään enintään 60 €/pyörä (sis. alv.).

Tuotteet, joita ei ole noudettu
Jos tuotteita ei ole noudettu, kaikki aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Toimitus, palautuskulut, asennus, tasapainotus, purkaminen jne.

Svenska GummiHuset noudattaa Ruotsin etäsopimuslakia.
Ruotsin kuluttajaviraston internetsivusto
Et ole valinnut autoa
Valitse auto
QuickView-näkymän lataus ei onnistu